گیربکس

گیربکس

گیربکس

Blog Article

لیست قیمت تمامی کالا ها به روز بوده و ثبت سفارش از طریق وبسایت (بدون پرداخت هزینه) و یا تماس با مجموعه امکان پذیر است.

در صنایعی که دقت و سر و صدای کم بسیار مهم است، مانند تولید مواد غذایی و آشامیدنی، گیربکس های حلزونی ضمن حفظ سطح بالایی از بهداشت، عملکرد روان را تضمین می کنند.

قبل از بیان انواع گیربکس صنعتی بهتر است کمی با نحوه عملکرد این ابزار آشنا شویم. در ابزارها و ماشین‌آلات مختلف از سیستم‌های انتقال قدرت به منظور انتقال نیرو از نقطه‌ای به نقطه دیگر استفاده می‌شود. گیربکس صنعتی یکی از ابزارهای سیستم انتقال قدرت است که بین تولید کننده قدرت (مثلا موتور الکتریکی) و مصرف کننده قدرت قرار می‌گیرد.

که در نهایت می‌تواند منجر به خراب شدن زودرس شود و نیاز به تعمیر و نگهداری داشته باشد.

در باب نحوه اتصال، گیربکس هلیکال به سه نوع تقسیم می‌شود:

برای کنترل دور و سرعت از گیربکس کاهنده بین محرک و متحرک استفاده می‌شود. انواع گیربکس کاهنده در چندین تیپ و نوع طراحی و تولید شده‌اند و اکثر فروش گیربکس در بازار از نوع گیربکس کاهنده است.

می توان فضای لقی بین چرخ دنده ها را با روغن پوشش داد تا علاوه بر خنک کاری قطعات، موجب کاهش اصطکاک بین دندانه ها گردد. انواع بک لش در چرخ دنده ها را می توان به بک لش جانبی، بک لش نرمال، بک لش زاویه ای، بک لش شعاعی و بک لش محوری نام برد.

اجزای این نوع گیرباکس ها از یک قطعه ماردون فولادی سختکاری شده‌ی سنگ زنی شده به همراه یک چرخدنده عموما برنجی (برنز) ریخته گری شده، و پوسته عموما آلومینیومی تشکیل شده است. ورودی در گیربکس حلزونی به دو صورت هالو شافت ادامه مقاله و شافت ورودی قرار داده می‌شود که در نسخه شافت ورودی برای اتصال به موتور یا الکترو موتور نیاز به کوپلینگ می‌باشد.

الزامات تعمیر و نگهداری: در نظر گرفتن الزامات تعمیر و نگهداری گیربکس نیز مهم است. برخی از گیربکس ها مانند گیربکس های مخروطی به دلیل اصطکاک بین چرخ دنده ها نیاز به روغن کاری و نگهداری مکرر دارند.

این نوع گیربکس به رانندگان این امکان را می‌دهد که در شرایط خاص، کنترل بیشتری روی عملکرد خودرو داشته باشند. استفاده از هیدروموتور می‌تواند عملکرد را بهبود دهد، و نمایندگی هیدروموتور اینترموت خدمات پشتیبانی ارائه می‌کند.

مقایسه انواع گیربکس: انواع مختلف گیربکس را با توجه به نیازمندی های خود مقایسه کنید.

گیربکس افزاینده: گیربکس افزاینده همان طور که از نامش پیداست، افزایش دهنده سرعت است و گیربکس مکانیکی با نسبت کمتر از یک می باشد که موجب افزایش سرعت خروجی و کاهش گشتاور می گردد.

این محصولات عمر طولانی دارند، بنابراین سیستم دنده بسیار فشرده است.

برای کاهش اصطکاک و سایش بین اجزا، از سیستم‌های روانکاری استفاده می‌شود که معمولاً شامل روغن یا گریس است.

Report this page